03:13
23 oktober 2017

Nieuwspoort Seminarreeks De Juridische Overheid 2018 – De belangrijkste wetswijzigingen in theorie en praktijk start 3 oktober

Nieuwspoort Seminarreeks De Juridische Overheid 2018 – De belangrijkste wetswijzigingen in theorie en praktijk start 3 oktober

Georganiseerd in samenwerking met Binnenlands Bestuur 

Praktische seminarreeks voor overheidsjuristen en juridisch adviseurs

Uw lokale, provinciale of landelijke overheidsorganisatie heeft te maken met de gevolgen van een flink aantal wetswijzigingen. Bent u daar voldoende op voorbereid?

De Omgevingswet vraagt een volledig andere manier van denken en werken en gaat daarmee flink beslag leggen op uw capaciteit. Bent u al voldoende voorbereid? Bij het inkopen van zorg, ICT en van andere diensten en producten dient u zich te houden aan de Nieuwe aanbestedingswet. Hoe doe je dat en wat kun je met bestuurlijk aanbesteden of de concurrentiegerichte dialoog?

Ook de regels over uw omgang met gegevens, informatie en documenten veranderen voortdurend. De Wet Openbaarheid van Bestuur is aangescherpt en moet u nu wel of niet al iets met het wetsvoorstel Wet Open Overheid? In 2018 wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen door de AVG; de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Gezien de grote wijzigingen dient u zich er nu al op voor te bereiden. Weet u bijvoorbeeld wanneer u een datalek moet melden?

Tijdens de seminarreeks ‘De Juridische Overheid 2018’ krijgt u in 4 compacte middagseminars  theoretische kaders aangereikt en gaat u aan de slag met:

  •         De nieuwe Wob en de Woo
  •         De WBP en de AVG
  •         De nieuwe aanbestedingswet
  •         De Omgevingswet

Wij heten u graag welkom vanaf 3 oktober in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Elwin Veldhuis
Haags Congres Bureau

Kijk voor meer informatie en aanmelden via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *