03:10
22 januari 2018

Lansingerland stemt beleid sociaal domein en inkoopcriteria op elkaar af

Lansingerland stemt beleid sociaal domein en inkoopcriteria op elkaar af
Sinds 2015 groeide het aantal inkooptaken voor de gemeente Lansingerland aanzienlijk. Het budget van ongeveer 32 miljoen euro moet ervoor zorgen dat kwetsbare inwoners de juiste ondersteuning krijgen op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Daarvoor moesten de gemeentelijke visie op het sociaal domein en het inkoopbeleid zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Hoe pakte Lansingerland dat aan en wat vormt de basis van hun succesvolle inkoopbeleid? Marleen Tielen, Beleidsadviseur sociaal domein, licht de unieke ‘beslisboom’ van de gemeente toe. (september 2017)
Praktijkvoorbeeld Sociaal Domein
Gemeente Lansingerland heeft haar visie en inkoopcriteria op elkaar afgestemd met een zogenoemde beslisboom. Deze beslisboom bestaat uit 10 criteria die per inkooptraject worden langsgelopen. Op basis daarvan wordt de meest passende inkoopmethode gekozen.
Lees verder via Pianoo.nl

Bezoek de praktische seminarreeks  Juridische Overheid 2018 – De belangrijkste wetswijzigingen in theorie en praktijk  Seminar 4 7 november over Inkoop en aanbesteding: De herziene Aanbestedingswet, spreker Matthijs Mutsaers, advocaat bij Nysingh advocaten-notarissen. Georganiseerd door het Haag Congres Bureau in samenwerking met Binnenlands Bestuur .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *