05:25
20 april 2018

Expired: 19/4 Jaarcongres Vide “Technologie en toezicht, toezicht op technologie”

Expired: 19/4 Jaarcongres Vide “Technologie en toezicht, toezicht op technologie”

Hoe verandert technologie ons werk en wat vraagt dat van de toezichthouder?

Technologie biedt steeds meer mogelijkheden en verandert onze wereld razendsnel.

Door technologie verplaatsen toezichtstaken zich naar een ander niveau. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld worden voor steeds meer taken robots ingezet. En met drones kan het toezicht op de landbouw radicaal veranderen. Maar de voortdurende technologische ontwikkelingen leiden ook tot steeds weer nieuwe vraagstukken op het gebied van toezicht. Want: hoe houd je toezicht op e-consulten? En hoe verandert blokchain het toezicht op de financiële wereld?

Met die en andere vragen gaan we donderdag 19 april samen aan de slag op de High Tech Campus in Eindhoven. Ter voorbereiding vragen we jou na te denken over hoe technologie jouw toezichtdomein kan veranderen, nu en in de toekomst, en wat dat van jou en je organisatie vraagt. Verder bieden we je die dag inspirerende voorbeelden van technologie die het toezicht innoveert. Het belooft een boeiende dag te worden!
Op onze website vind je het uitgebreide programma. Eén tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: Ruud Veltenaar opent de dag met een kijkje in de toekomst.

Lees verder via de website van Vide U kunt zich daar ook aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *